Glarmestre Snoer og Sønner A/S
Lærkevej 17
2400 København
Mail: snoer|snoer.dk
Telefon: 38 34 03 11

Glarmestre Snoer og Sønner A/S

Snoer er en anerkendt glarmester- og facadevirksomhed, der er kendt for dyb indsigt i glas, alu og træ. Vi leverer kundetilpassede løsninger af høj håndværksmæssig kvalitet til private, arkitekter, entreprenører, rådgivere og bygherrer.

Snoer har tre divisioner: Glarmestervirksomheden Glarmestre Snoer og Sønner A/S, facadevirksomheden Snoer Alu ApS og tømrer-snedker virksomheden Snoer Træ ApS.

Vi har en værdifuld historik med en stærk familiær arbejdskultur og mange fagkompetencer, som er opbygget gennem flere generationer. Herudover er vi stolte af vores dygtige og troværdige medarbejdere, som altid tilbyder solid rådgivning og god kundeservice. Virksomheden beskæftiger i alt ca. 45 medarbejdere.

Snoer koncernens stærke faglige kompetencer indenfor glas, alu og træ går tilbage til 1922, da Johan Snoer åbnede sin lille glarmesterforretning på Frederikssundsvej.

I dag er Snoer en af Sjællands mest betydende glarmestervirksomheder og betjener kunder i og omkring København fra sin adresse på Lærkevej i Københavns Nordvestkvarter.

Snoer Alu ApS har sine rødder tilbage i Glarmestrenes Glas og Facade (GGF) men fik navneændring til SnoerAlu i foråret 2017.

SnoerTræ blev stiftet 1. juni 2018 da glarmester-, tømrer- og snedkervirksomheden Søren Lind Sørensen ApS i Glostrup fusionerede med Snoer koncernens inventar og bygningssnedkeri. Fusionen skete for at imødegå stigende efterspørgsel indenfor snedkeropgaver. SnoerTræ har i dag et mellemstort maskinsnedkeri på Lærkevej i Københavns Nordvestkvarter og værksted i Glostrup.Relaterede artikler