Screenline

ScreenLine er verdens største producent af løsninger til afskærmning med persienner, plissè, og rullegardin indbygget i termoruden.

Vi tilbyder også vores kunder viden og rutine i projektering og salg af elkomponenter til persienneruder. Vi har flerårig ekspertice og erfaring med rådgivning og projektering af både enkle og komplekse anlæg til styring.

I et ScreenLine® system er afskærmningen (persiennen, plissègardin eller rullegardinen) indbygget i termorudens hulrum. Betjening af afskærmningen manuel eller motoriseret påvirker ikke isloleringsevnen i termoruden, fordi det foregår i et fuldstændigt forseglet miljø.

De enestående egenskaber hos ScreenLine® sikrer total beskyttelse mod snavs, støv, regn m.m., og er derfor helt vedligeholdsesfrie. Magnetkomponenterne har en næsten evig livscyklus, fordi tabet af magnettiltrækningen er på kun 2% pr 100 år.

Det omfattende produktudvalg og de mange forskellige betjeningsmuligheder gør ScreenLine® afskærmingssystemer velegnet til alle forskellige rammetyper.x

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev