Guardian
Guardian Thalheim GmbH
Guardianstraße 1
06766 Bitterfeld-Wolfen
Germany

Kontakt:
Carsten Albrecht
Project Consultant

Mail: calbrecht|guardian.com

Guardian

Avancerede glasløsninger

Guardian Industries begyndte som The Guardian Glass Company i 1932. Dengang fremstillede vi forruder til bilindustrien. I dag er Guardian Industries Corp. en vidtspændende global produktionsvirksomhed indenfor glas. Vi har hovedsæde i Auburn Hills, Michigan, er en privatejet koncern og beskæftiger 18.000 mennesker verden over, fordelt i mere end 25 lande på fem kontinenter, og vi værdsætter vore ansatte over alt andet.


Guardian er en af verdens førende producenter af floatglas og forarbejdede glasprodukter, og vi er verdens største producent af spejle. Vi er blevet en betydelig spiller indenfor produktion af glasfiber-isolering. Derudover er vi stadig leverandør til bilindustrien med en bred vifte af produkter.


Vores ledelsesstruktur er special designet til at undgå bureaukratisk nonsens og tillader den enkelte at blomstre. Det er et miljø, der fremmer initiativet hos de ansatte. Og det virker. Bare spørg nogle af vores tusindvis af tilfredse kunder.


ARBEJDSOMRÅDER

Vores produkter omfatter almindeligt float glas og coatede glas-produkter, såsom lav-emissions glas, spejlet og mønstret glas, sol-glas og isolerende og reflekterende glas.