bo·glas a/s
Industrivej 25
9700 Brønderslev
Mail: post|boglas.dk
Telefon: +45 9882 1522

bo·glas a/s

Ekspertise kombineret med effektivitet har sikret bo·glas a/s en stærk position på det danske marked. Desuden er den faglige viden blevet bakket op af en løbende investering i den nyeste teknologi og en moderne maskinpark for at opfylde ambitionen om at være blandt de førende producenter herhjemme – især når det handler om unikke og avancerede produkter i glas fra alt i farver, glas med tryk, udsmykning og interiør til termoruder, værn og facader.

Bo-glas a/s har, siden virksomheden startede som glarmesterforretning i et baghus i Brønderslev tilbage i 1961, arbejdet efter devisen "Kun fantasien sætter grænser". Med 60 års erfaring er virksomhedens knowhow nu med til at udvikle de produkter, som ingen andre tror mulige.

Moderne teknologi

bo·glas a/s har i det seneste årti investeret kraftigt i moderne teknologi – bl.a. en CNC-styret sliber, et fuldautomatisk skæreanlæg, en ny linje til produktion af termoruder, en moderne hærdeovn og et anlæg til silketryk – for blot at nævne nogle af dem. Desuden har virksomheden eget lamineringsanlæg. De mange processer i eget hus kan kombineres til et hav af glasløsninger.

I dag er produktionen domineret af termoruder til facader og tage og glas til værn, interiør og møbler. Det kan være alt fra farvet glas, ruder med solafskærmning, lydisolerende glas og sikkerhedsglas til bordplader, døre til badeværelser, hylder, låger eller skillevægge.

Innovation præger ånden

Virksomheden har en flad struktur og ånden blandt medarbejderne er præget af innovation og lyst til at eksperimentere. Det gør bo·glas a/s i stand til at udvikle nye produkter, og også til at servicere og rådgive kunder og kolleger i branchen.

bo·glas a/s handler ikke direkte med private kunder, men leverer glas til glarmestre og entreprenører.