C.C. JENSEN WINDOW A/S
Løvholmen 13
5700 Svendborg
Mail: windows|cjc.dk
Telefon: +45 6321 2014

C.C. JENSEN WINDOW A/S

C. C. Jensen Window er blandt de førende producenter på markedet, som udvikler og leverer vinduer, glasløsninger og rammekonstruktioner til skibsindustrien. Vi har mere end 50 års erfaring i fremstilling og levering af skræddersyede vindue- og glasløsninger til vores kunder. Vi har hovedsæde i Svendborg, Danmark, men derudover har vi salgsnetværk i det meste af verdenen, hvilket giver os muligheden for at have en tæt kontakt med vores kunder, samt yde den bedste service.

Kerneværdierne i vores virksomhed er kundetilfredshed, kvalitet, bæredygtige løsninger, design og ikke mindst sikkerhed.

Vi tilbyder vores ekspertise indenfor en række områder, bl.a. nybygninger, ombygninger, service og reparation mm. Vi indgår i et tæt samarbejde med vores kunder således, at vi sikrer, at vi leverer den bedste og mest optimale løsning til vores kundes behov. Dette er vi i stand til grundet vores opbyggede know how, veletablerede organisation, samt vores store netværk world wide.

Illustration_tekst_2

Clamp on

Denne innovative og bæredygtige vinduesløsning giver dig bl.a. reducerede omkostninger ved montage, nem vedligeholdelse, lav vægt og så er det et klassegodkendt produkt (A0-A60).

Service & reparation

Vi tilbyder inspektioner og tekniske rapporter, kundetilpassede vedligeholdelsesprogrammer, opmåling, levering og montage af nye energibesparende glas og vinduer, som efterlader et lavt CO2 aftryk.

Navy

Vi leverer løsninger til Navy skibe; såsom brandsikre, skudsikre & EMC-glas. Derudover andre specielle applikationer, inklusiv ramme konstruktioner og montering.

Brandsikre vinduer

Vores brandsikre vinduer er klassegodkendt ved DNV og vi leverer et utal af løsninger alt efter kundens behov, bl.a. i A0, A30, A60 og H120.