KRONE Vinduer A/S
Aalborgvej 576, Harken
9760 Vrå
Mail: info|krone.as

KRONE Vinduer A/S

KRONE er en dansk producent af kvalitetsvinduer med mere end 60 års erfaring. Vi er 180 medarbejdere, og vi leverer skræddersyede vinduer og døre til såvel den private boligejer som til større byggeprojekter i ind- og udland.

Skræddersyede og fleksible løsninger er vores varemærke. Vi tilpasser os byggeriet - ikke omvendt – og sikrer derved, at hvert projekt bliver unikt.

Fleksibilitet er en standard

Vi lægger vægt på, at fleksibilitet er en standard. Vores mange års erfaring og den nyeste produktionsteknologi gør os i stand til at fremstille gennemtestede kvalitetsløsninger indenfor døre og vinduer i mange materialer. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder indenfor lyddæmpning, solafskærmning, store elementer, brandelementer, limede glashjørner, ventilationsvinduer m.m., og altid med et elegant design.

Det betyder, at KRONE er løsningen til dit projekt, uanset om du ønsker særlige mål, dybe karme, buede vinduer eller rammer i en helt speciel træsort. Og uanset om du designer den eksklusive villa eller det unikke kontordomicil.

Tag os med på råd tidligt i projektet. Så hjælper vi med at gøre dine visioner til vinduer til virkelighed – inden for byggeriets budgetramme.Relaterede artiklerVideoer fra leverandør

KRONE - din fleksible vinduespartner - leverer vinduer af høj kvalitet
Med vinduer fra KRONE kan du kombinere materialer og farver
Glashjørne - et KRONE glashjørne giver optimalt lysindfald og ugeneret udsigt
Skydedøre - en skydedør fra KRONE forener inde- og udeliv