GLASSLINE Nordic
Nygårdsvej 5
3550 Slangerup
Mail: lars.tinghuus|glassline.dk

GLASSLINE Nordic

GLASSLINE GmbH, med hovedkontor i Adelsheim i Baden-Württemberg, er kompetenceleder for produkter til sofistikeret rammeløs glasarkitektur.

Design, sikkerhed, kvalitet og funktionalitet - syntesen af disse fire retningslinjer er grundlaget for GLASSLINE’s innovationer inden for design og for moderne glasarkitektur.

Vi følger udviklingen inden for arkitektur og design og udvikler produkter med fremtidigt potentiale, som har en varig indflydelse på industrien og de mulige anvendelser med glas.

Vores certificerede systemløsninger af høj kvalitet inden for områderne glasbefæstelser, fuldglas glasværn, rammeløse baldakinkonstruktioner, vindafskærmninger, displays og gulv-til-loft-ruder har et førsteklasses ry hos arkitekter, entreprenører og slutkunder, både nationalt og internationalt.

Vi garanterer den højest mulige produktkvalitet fremstillet i Tyskland i egen produktion af vores mere end 60 engagerede medarbejdere. Med årtiers erfaring er vi specialister i hurtig og effektiv implementering af individuelle løsninger. Som ejerledet virksomhed lægger vi stor vægt på professionel rådgivning, pålidelig kvalitet og rettidig levering.

Mange af vores systemløsninger har en European Technical Assessement (ETA), en generel bygningsmyndighedsgodkendelse, typeprøvning eller en generel bygningsmyndigheds testcertifikat og garanti, udover et maksimum af sikkerhed og gennemsigtighed.Relaterede artiklerVideoer fra leverandør

IN TOUCH WITH GLASS - GLASSLINE leverandør til moderne glasarkitektur