Tarpgaard A/S Alu- og Glasfacader
Vesterballevej 15
7000 Fredericia
Mail: info|tarpgaard.dk
Telefon: 75 94 11 33

Tarpgaard A/S Alu- og Glasfacader

TARPGAARD udfører alle former for glasarbejde og aluminiumskonstruktioner. Fra mindre glarmesteropgaver til store avancerede totalentrepriser for erhvervskunder, offentlige institutioner og private kunder.

MARKEDSLEDENDE EKSPERTER MED EGENPRODUKTION

Vi beskæftiger os hovedsageligt med udskiftning af glas, glasbearbejdning og facadelukning, hvor projektet er udført i aluminium kombineret med glas.

Med vores avancerede glas- og aluminiumsløsninger hjælper vi med at indfri ambitiøse mål i omstillingen til en mere grøn og bæredygtig klimastrategi. Dette er vi særligt skarpe til, da en af vores kernekompetencer er at udskifte glas i store facader i stedet for at udskifte hele facaden. Denne spidskompetencer er både en stor økonomisk fordel for et projekt, men også en grønnere løsning, idet energibesparelsen ved at udskifte gamle glas er meget stor.

30 ÅRS ERFARING OG I KONSTANT UDVIKLING

Fælles for vores forretningsområder er, at de er solidt funderet i vores kernekompetencer, viden og mangeårige erfaring inden for glas og aluminium. Vi råder over egen glas- og aluminiumsproduktion samt projekteringsafdeling og i mere end 30 år har vi leveret til utrolig mange komplekse projekter. Vores egenproduktion og fleksibilitet gør os i stand til at levere hurtigt og omstille os på kort tid, når kunden har brug for det.

HURTIG LEVERING OG KUNDENS BEHOV I CENTRUM

Hos TARPGAARD ønsker vi at skabe gode oplevelser for vores kunder, og vi håndterer hurtig levering, hvor det er nødvendigt. Vi kan levere glas, hærdet glas og termoruder på 1 – 2 dage. Hurtig levering er et anker i vores forretningsstrategi om at skabe værdi for vores kunder i alle facetter af et nykøb eller udskiftningsprojekt relateret til glas og facade. Et eksempel herpå er Vejle P-hus, hvor 2200 m2 lukning af facader med glas blev udført på 4 uger. Traditionel montage ville have taget 8-10 uger.

TARPGAARD A/S er grundlagt af Frank Tarpgaard for godt 30 år siden og er i dag ejet af Peter Kjær som direktør, Morten Landry og Søren Henriksen som afdelingsledere.

Vi er landsdækkende og arbejder fra Fredericia, Odense og Sjælland.Relaterede artikler