Niels Juel Pedersen A/S
Transportbuen 13
4700 Næstved
Mail: njpglas|njpglas.dk

Niels Juel Pedersen A/S

Vi har 125 års erfaring i glasbranchen. De sidste 30 år har vi selv stået for produktionen på vores anlæg i Næstved.


Niels Juel Pedersen er den eneste glasleverandør på Sjælland med egen termorude-produktion.


Fleksibilitet og kundetilpasning er en vigtig del af vores forretning. Vi arbejder hele tiden med at designe og udvikle løsninger, som tilpasses vores kunders behov og krav. Med egenproduktion kan vi tilbyde høj fleksibilitet og leveringssikkerhed og ordrebehandling. Vi ser os ikke ”bare” som din leverandør, men involverer os også i udviklingen og er med som dit konstruktionsteam. Vi er med og rådgiver i alle faser, hvis du ønsker det.


Vi har forståelsen for at kvalitet, service, leveringssikkerhed og pris er vigtige faktorer.


Alt under ét tag

Vi har specialister, der tager det første møde. Her gennemgår I mulighederne omkring glas- og aluminiumsproduktion.


Vores designafdeling vil være med i næste step af fasen, hvor design, brugervenlighed og funktionalitet vil være i fokus.


Inden produktionen igangsættes vil vores produktion og kvalitetsfolk tage et overordnet overblik på løsningen for at sikre sig, at alt er i orden.


Det er det, der er fordelen ved at have det hele in-house, alle er med i produktionen og kan følge med hele vejen. Vi tilbyder montering fra vores egne lastbiler, som med kran og sug kan installere med præcision.


Aluminium

Aluminium er en kernekompetence hos NJP. Vi producerer butiksfacader og andre alu-partier, der er skræddersyede efter jeres behov, og altid i den velkendte NJP-kvalitet.

Vores store specialerfaring betyder, at vi altid er klar med faglig sparring – også når opgaverne er lidt udover det sædvanlige.


Med medlemskab af både Glasindustrien og Glarmesterlauget er du som kunde sikret garanti for, at vi holder, hvad vi lover.


Vi glæder os til at høre fra jer. Og husk, I er altid velkomne til en rundvisning på Transportbuen i Næstved.