Nordic Glass Repair
Baldersbækvej 2, st.
2635 Ishøj
Mail: info|nordicglassrepair.dk

Nordic Glass Repair

Nordic Glass Repair er landets første og førende, specialiserede firma, kun med professionel glasreparation og vi har DK’s førende glasspecialist med på holdet.


Ved at vælge os, slipper du for udskiftning af dit skadede glas. Vi polerer alle typer af skader på alle typer glas, glasfacader, butiksvinduer, ruder i døre og meget andet.


Vi anvender en special form for tørpolering, selve processen indebærer op til flere forskellige grader slibeskiver, dette fjerne et meget tyndt lag af glasset indtil skaden forsvinder og glasfladen er som ny igen. Samtidig spare du miljøet for en masse CO2, da der ikke skal produceres nyt glas, produktion af 1 kg glas udleder cirka 0.7 kg CO2, dertil kommer transport, levering og produktion af vinduesrammer.


Reparation af glas skåner således både miljøet og din pengepung. Vores kunder sparer i gennemsnit 85% af prisen på et nyt vindue, når de vælger glasreparation hos Nordic Glass Repair.


Vi arbejder med Glasindustriens retningslinjer for synsmæssig kvalitet også kaldet lovlige tolerancer EN1279.


Hvis kunden har andre standarder, kan vi også leve op til det, vi kan levere de fleste ruder i fuldkommen/perfekt stand/kvalitet altså "som nye".


Kvaliteten af den færdige reparation er påvirket af hvor dyb skaden er og hvor på ruden den er placeret. Det drejer sig om hvor meget glas der skal fjernes og det kan lade sig gøre uden at lave optisk forvrængning eller buning i glasset.


Vi polerer og fjerner alle typer af skader på alle typer glas ex. glasfacader, butiksvinduer, dørruder, mellemvægge i mødelokaler og meget andet.


Vi er en mobil arbejdsplads og glasteknikkerne kommer ud hvor skaden er - i hele landet.


Vi glæder os til at hjælpe dig.Videoer fra leverandør

Et hurtig blik på en reparation af en rude