SKANDI-BO
Industrivej 1
Ubby, 4490 Jerslev Sj.
Mail: info|skandi-bo.dk

SKANDI-BO

Hos SKANDI-BO udvikler vi glasvægge, der forener stilren æstetik med en kompromisløs holdning til funktionalitet. Vi er professionelle rådgivere, der forstår at omsætte arkitektens og bygherrens ideer til enkle og stærke komponenter. Vores løsninger er produceret på vores egen fabrik i Danmark af professionelle fagfolk, der har styr på materialernes egenskaber, og som ved, hvordan man forener byggetekniske krav med et innovativt design.


Hos SKANDI-BO har vi tradition for at udvikle stilrene løsninger med fokus på lys og luft. De enkle linjer i vores aluminiumssystemer går igen i alle vores løsninger. Det gælder også vores brand- og lydisolerende vægge, der gør det muligt at kombinere store lysindfald med høj komfort og sikkerhed. For eksempel kan vi tilbyde glasskillevægge og døre, der lever op til den høje brandklassificering, EI60 (BS60).


Professionel rådgivning fra fagfolk

Om du er bygherre eller arkitekt, så er du meget velkommen til at spørge os til råds om glasvægge, der forener stilren æstetik med en kompromisløs holdning til funktionalitet. Vi er professionelle rådgivere, der forstår at omsætte ideer til stærke løsninger. Som fagfolk har vi styr på materialernes egenskaber, og vi ved, hvordan man forener byggetekniske krav med et innovativt design. Allerede før ideen konkretiseres kan vi bistå med rådgivning og tekniske tegninger.


Vi laver oversigts- og produktionstegninger, hvilket gør, at vi får et godt overblik og kendskab til projektet i detaljer.


Håndværk hele vejen igennem

Da alle vores løsninger specialfremstilles, er vi meget fleksible og altid lydhøre for nye ideer. Vores produkter undergår en lang række tests og bliver løbende udviklet. De fleste medarbejdere har været hos os i rigtig mange år. De har en god portion know-how og stor kreativitet, som de gerne bruger, når nye udfordringer skal løses.


Både rammer og karme er præfabrikeret og samlet i vores produktion. Det betyder, at vores kvalitetssikring gælder det færdige produkt, der emballeres omhyggeligt, så det er klar til at blive monteret. Da elementerne leveres færdigsamlede, kan de monteres af enhver håndværker, der kan isætte fx vinduer. Fremgangsmåden betyder, at monteringstiden ude på byggepladsen bliver kort, og risikoen for fejl minimeres.


SKANDI-BO har fabrik og hovedkontor på Vestsjælland, hvor der har været fabrikation af vinduer og døre i en menneskealder – først i træ og siden udelukkende i aluminium.Relaterede artiklerVideoer fra leverandør

Skal glasset være gennemsigtigt og klart eller matteret og afskærmende?
Alsidige løsninger i Schou bygningen på Aarhus Universitet
Brandklassificerede New Yorker vægge i alle brandklasser til og med EI60
Sønderborg Gigthospital med digitalt printet fotokunst på brandglasvæggene