KI Glas
C.J. Kofoed-Ibsen A/S
Omøgade 16
2100 København Ø
Mail: kontakt|kiglas.dk
Telefon: 39 29 17 95

KI Glas

Totalleverandør af glas og tilbehør til professionelle gennem mere end 75 år

Vi forhandler alt fra UV beskyttende museumsglas til mundblæst glas. Vores arbejdsområder spænder fra levering af hærdet glas, spejle, termoruder, montre af glas til ornamentglas. Hertil kommer beslag og glastilbehør, og vi er altid klar til at hjælpe dig.

Billedglas i alle afskygninger

Vi repræsenterer Tru Vue i Danmark, og lagerfører deres unikke produkter. Tru Vue er kunstverdenens foretrukne indenfor refleksionsfrit og UV beskyttende glas, også kaldet museumsglas.

Refleksionen i glasset er minimeret, og billederne får den optimale beskyttelse mod UV stråling med en UV beskyttelse på op til 99%.

Tru Vue’s ny produkt Optium Museums Acrylic har de samme fremmende og beskyttende egenskaber som museumsgals, men er yderligere ridsefast og helt let, og er dermed et optimalt valg til fx store billeder.

Ornamentglas

Vi har et stort udvalg af ornamentglas, også udgåede modeller. Ornamentglas findes i mange forskellige mønstre og farver. Afhængigt af mønsterdybden kan visse ornamentglas hærdes og lamineres.

Bearbejdning

Vore dygtige medarbejdere har mange års erfaring med glasbearbejdning. Vi kan skære de fleste faconer efter tegninger, lave udskæringer og bore huller, vi kan UV lime glas sammen til montrer. I vores eget sliberi kan vi kantpolere glasset efterfølgende, så der opnås en pæn blank kant.Relaterede artikler