Teknologisk Institut

Vi er Danmarks største og førende videncenter for byggematerialer. Vi leverer ekspertise til byggeindustrien vedrørende byggematerialer i hele deres livscyklus – fra produktion til udførelse, vedligeholdelse og reparation til nedbrydning og genbrug. Det gør vi for at sikre, at bygge- og anlægsindustrien lever op de krav og forventninger, der stilles til byggematerialers holdbarhed, bæredygtighed og kvalitet, og bidrager dermed til at øge industriens produktivitet og konkurrenceevne.

Vi leverer ekspertise til byggeindustrien

Vores specialister hjælper mere end 3.000 kunder hvert år. Vi er centrum for forskning og udvikling i den danske bygge- og anlægsindustri med et årligt forsknings- og udviklingsbudget på ca. 30 mio. kr. suppleret med et tilsvarende beløb fra vores partnere.

Sekretariatet for EPD Danmark, Dansk Indeklima Mærkning, EU-sekretariatet for bemyndigede tekniske vurderingsorganer inden for byggevirksomheder, Videncenter for Cirkulær Økonomi i Byggeriet samt partnerskabet REBUS vedrørende renovering af bygninger er alle en del af vores organisation. Derudover har vi været sekretariat for Innovationsnetværket InnoBYG siden 2010 og deltager også aktivt i arbejdet med ny klyngedannelse for bygge- og anlægsbranchens virksomheder. Vi sikrer et stærkt, innovativt fokus på industrien med henblik på at øge forretningsmulighederne for virksomheder.

Vi dækker bygge- og anlægsindustriens behov

Foruden vores store deltagelse i forskningsprojekter, netværk osv., deler vi gerne vores viden inden for vores kerneområder. Vi er stolte over at være et multidisciplinært institut, hvilket også betyder, at vi ofte angriber en udfordring fra en innovativ vinkel. Herefter bringer vi vores specialeområder i spil for at udvikle den bedste løsning til dig. Og vi er altid klar til en udfordring.x

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev