Mirit Glas
Marielundvej 37D,
2730 Herlev
Mail: post|mirit.dk

Mirit Glas

Glasløsninger til erhverv og industrien

Mirit Glas er ikke bare en traditionel produktionsvirksomhed: Mirit Glas er en ordreproducerende service- og handelsvirksomhed, der både leverer store serier og helt små enkelte stykker.

Vi leverer bredt indenfor glasprodukter, som alle bliver fremstillet efter ordre. Samtidig har vi også et af Danmarks bredeste råvarelagre, hvilket også gør vi kan tilbyde hurtige leveringstider og mange forskellige glastyper.

Fleksibilitet

Som ordreproducerende leverandør til hele Norden ved vi, at fleksibilitet er vigtig. Det gælder både selve ordrens udformning og produktionstid. Vi er ikke bundet af faste standarder, men finder sammen med kunden den løsning, som passer bedst.

Mirit Glas’ CNC-styrede maskinpark har kapacitet til både at producere store serier, men også størrelser og antal, der er for små til traditionelle virksomheder inden for glasbearbejdning. Samtidig bliver en del af vores produktionsapparat friholdt til hasteleveringer.

Leveringssikkerhed

Vi holder, hvad vi lover. Vi leverer den aftalte løsning, til den aftalte pris, på det aftalte tidspunkt. Mange års erfaring med hasteleveringer, betyder at Mirit Glas altid leverer til aftalt tid.

Gennem tre generationer

Mirit Glas er 100 % privatejet og blev som Danmarks første glashærderi etableret i 1953. I dag har vi hovedkontor i København og produktionen i Sønderjylland, og de eneste i Skandinavien der kan kemisk hærde glas.

I produktionen benytter vi fuldautomatisk CNC-styrede maskiner, dog altid med respekt for håndværket. Vi kender glassets fysiologi og anvendelsesmuligheder. Det er de håndværksmæssige traditioner, kompetencer og erfaringer, der gennem tre generationer har givet Mirit Glas sit renommé som det professionelle markeds foretrukne underleverandør af individuelle glasløsninger.Relaterede artiklerVideoer fra leverandør

Introduktion til Mirit Glas