Fazade
Norvangen 3D, indgang D
4220 Korsør
Mail: info|fazade.dk

Fazade

Hos Fazade er vi et hold med stor erfaring og er klar til at levere den bedste totalløsning til facadelukningen af dit byggeri. Vores kompetencer spænder vidt – fra projektering og rådgivning over produktion til montage.


Kvalitet og effektivitet


I tilbudsfasen samt i projekteringen arbejder vi effektivt med systemspecifikt software, hvor vi har fokus på, at de individuelle løsninger vi laver, er de helt rigtige til de enkelte projekter.


Vores produktion af døre, vinduer og facadeelementer fungerer på allerhøjeste plan, vi har investeret i det bedste og mest gennemtestede produktionsudstyr, hvilket gør os i stand til at udføre store som små opgaver. Vores erfaring inden for logistik gør, at vi er i stand til at levere og montere over hele landet.


Stort udvalg til individuelle løsninger

Vi er Schüco partner og har her en systemleverandør, der har det absolut største udvalg af individuelle løsninger samt et kvalitetsprodukt til både projektbyggeri samt private boliger. Alle produkter er gennemtestede og CE-mærkede iht. de højeste og største standarder.


Vi leverer vinduer, døre, skydedøre og facader af høj kvalitet. Profilerne, der indrammer glasset, er spækket med teknologi, der sørger for sikkerhed, isolering og ikke mindst et super flot design. Vi hjælper gerne med at finde den rigtige løsning til dit byggeprojekt.


Alle projekter udføres med fokus på kvalitet

Vores referenceportefølje dækker alt fra eksklusive villaer til indgangspartier samt butiksfacader. Fælles for vores projekter er, at slutproduktet er skabt ud fra et individuelt behov og gennemført med fokus på høj kvalitet.Relaterede artikler