DSG Industri A/S
Langkær 6
6100 Haderslev
Mail: info|dsgindustri.dk
Telefon: +45 7452 9952

DSG Industri A/S

DSG Industri A/S er etableret tilbage i 1979 med base i Haderslev. Vi er en af landets førende eksperter i glas- og beslagløsninger til byggeri og anden industri. Vi arbejder med alt inden for glasvægge og -døre, skydedøre, værn og meget mere til erhverv.

Med mere end 40 års erfaring inden for fremstilling og levering af glas til det danske marked, hjælper vores erfarne medarbejdere dig sikkert i mål med dit kommende projekt gennem kvalificeret sparring, målrettede løsninger og personlig vejledning.

Hos os kommer kvalitet altid i første række

Rådgivning, kvalitet og service er nøgleord i bestræbelserne på at leve op til kunders og samarbejdspartneres forventninger – og anerkendelsen af vores professionalisme ligger i at have medvirket ved en række af landets mest spændende byggerier.

Med vores mange års erfaring kombineret med løbende investeringer i både produktion, kompetente medarbejdere og professionelle samarbejdspartnere kan vi fortsat leve op til ambitionen om at være end af landets førende producenter af unikke og avancerede løsninger inden for glas.

Har du spørgsmål til vores produkter eller dit projekt, så tøv endelig ikke med at kontakte en af vores medarbejdere i dag.

DSG-løsninger skal altid understøtte det arkitektoniske udtryk og imødekomme krav til funktionalitet og sikkerhed. At være problemløser for nogle af Danmarks førende arkitekter er en spændende udfordring, der ofte kalder på utraditionelle indfaldsvinkler samt brug af vort omfattende netværk i ind- og udland.Relaterede artikler