Unilite A/S

Med produktion og leverance af højkvalitets ovenlys, lyspaneler og brandventilationssystemer er Unilite A/S med til at skabe bedre og sundere miljøer for mennesker, der opholder sig inden døre både i industri- og andre erhvervsbygninger, offentlige bygninger, institutioner og private hjem.

Markedets førende producent

Unilite A/S har mere end 25 års erfaring og er en af markedets førende producent af højkvalitetsprodukter. Virksomheden har gennem årene skabt en markedsprofil som lagerproducerende og leverer derfor fra dag til dag. Unilite A/S er kendt i branchen for sin leveringssikkerhed.

Højt kvalificerede medarbejdere

Unilite A/S er 100% ejet af Torben Christensen og Tina Juul Christensen og beskæftiger 30 specialister og højt kvalificerede medarbejdere, der har været ansat på virksomheden i mange år.

Bæredygtig produktion

Den nye strategi for nye ovenlysløsninger, optimerer bæredygtighed i produkterne. Unilite A/S ønsker at være med til at sætte fremtidens klimadagsorden.

Unilite Rådgivning

Unilite A/S særlige entrepriseafdeling har gennem årene fremstillet mange forskellige specialdesignede løsninger og løst mange forskellig artede opgaver til formål inden for specialkupler, overdækninger, gigantiske pyramider, taglemme, sheedlyspaneler, m.m. Giv os et kald, vi hjælper også gerne dig i mål med dit ovenlys- eller brandventilationsprojekt.


Relaterede artiklerx

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev