REDTZ Glas & Facade A/S

Siden 1914 har vores forretning udviklet sig fra en mindre glarmesterforretning til i dag at være en velkonsolideret glas - og facadevirksomhed. REDTZ Glas & Facade udfører alle former for glasarbejde og aluminiumskonstruktioner - fra mindre glarmesteropgaver til store og avancerede totalentrepriser for private kunder, erhvervskunder og offentlige institutioner.

Vores forretning spænder bredt fra traditionelle glarmesteropgaver, som indramning, tilskæring af glas og udskiftning af en termorude, til avancerede og store glas- og facadeløsninger.

Fra egen produktionshal leverer og monterer REDTZ Glas & Facade komplette Schüco profilsystemer i aluminium til alle typer facader - både til private, erhvervskunder og offentlige institutioner. Vores brede produktprogram inden for glas- og alufacader omfatter alt fra aluvinduer, døre, indgangspartier, glastage, butiksfacader m.m., der kan leveres med aluprofiler i diverse RAL-farver. Kort sagt, alle tænkelige facadekonstruktioner i glas og aluminium, hvor vi tilpasser funktion og design præcist til dine ønsker.


x

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev