Om os

Glasfakta tilbyder en lang række forskellige ydelser indenfor et bredt spektrum af glasområdet og tilhørende konstruktioner

Glasfakta ApS er en selvstændig virksomhed og formidler uvildig information, vejledning, og rådgivning omkring glas og anvendelsen af glas, samt tilhørende produkter og konstruktioner.

Glasfakta er opstået i et samarbejde mellem ingeniør Carl Axel Lorentzen og ingeniør Lars G. H. Jørgensen i 2009 og har været en del af Ole G. Jørgensen Rådgivende Ingeniørfirma ApS. Ultimo 2011 blev Glasfakta etableret som et selvstændigt selskab under navnet Glasfakta ApS.

Carl Axel Lorentzen har mere end 30 års erfaring inden for glasbranchen og teknisk information til glaskunder i Danmark og Norden.

Lars G. H. Jørgensen har mere end 20 års erfaring med projektering af glas- og facadekonstruktioner.

Sammen med Glasfaktas øvrige konsulenter, forfattere og netværk, har Glasfakta stor ekspertise inden for et bredt område om glas. Glasfakta vil informere og formidle, samt rådgive, om regler og faktuelle forhold om glas. Glasfakta vil følge udviklingen i Danmark, og i stor udstrækning også i udlandet, og komme med anbefalinger og vejledning om forhold, som man bør overveje i forbindelse med anvendelse af glas.

Glasfakta.dk er et af glasbranchens samlingspunkter for formidling af information og inspiration inden glasområdet, samt give uvildige anbefalinger og vejledning omkring glasforhold.

Alle interessenter indenfor glas er velkommen til at debattere og komme med information, inspiration og viden til Glasfakta, som vil videreformidle oplysningerne til brugerne af sitet. Interesserede fagfolk kan kontakte Glasfakta og blive forfatter eller deltage i Glasfakta´s ekspertpanel og redaktion inden for et eller flere glasområder.

Glasfakta ApS tilbyder udover information og vejledning direkte sparring og rådgivning for bygherre, entreprenører, leverandører eller arkitekter med videre, som ønsker konkret bistand til løsning af aktuelle byggesager eller problemstillinger.

Glasfakta ApS afholder kursus og foredrag om glas for alle interesserede – gerne tilpasset aktuelle ønsker. Kurser og foredrag kan være for virksomheder, institutioner og foreninger.

Rent fysisk kan du finde os her: Glasfakta, Jens Juuls Vej 17, 8260 Viby J

Yderligere information om Glasfakta ApS kan fås ved at rette henvendelse direkte til direktør Lars G. H. Jørgensen ved mail lgj@glasfakta.dk eller på telefon 86 266 244.

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

x

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev